De powerplate is de afgelopen jaren razend populair geworden. Wat vinden anderen van de powerplate? Lees hieronder enkele sprekende powerplate ervaringen.

Powerplate ervaring van Ruud (38 jaar)

“Ik gebruik de powerplate sinds anderhalf jaar. Ik ben echt super blij met mijn powerplate, en had het veel eerder moeten kopen. Ik heb een drukke baan en thuis een vrouw, 2 kinderen en een hond. Ik heb gewoon geen tijd om naar de sportschool te gaan. Daarom is de powerplate voor mij ideaal. Hij staat op zolder. Ik gebruik de powerplate zo’n 2 tot 3 keer per week voor een intensieve trainingssessie van 15 minuten. Ik voel mij er heerlijk bij, zonder dat ik er tijd voor heb moeten inleveren.”

Powerplate ervaring van Roos (58 jaar)

“Ik heb al jaren steeds meer last van vermoeide benen en pijn in mijn voeten en onderbenen. Heel vervelend. Ik had steeds meer moeite met lopen. Dit weerhield mij er steeds meer van om te bewegen, wat ook niet gezond is.

Met de powerplate zijn mijn klachten helemaal verdwenen. De pijn in mijn voeten is bijna geheel verdwenen. Ik gebruik de powerplate elke dag 10 minuutjes, gewoon ’s avonds terwijl ik op de bank zit en tv kijk. Nooit meer zonder.”

Powerplate ervaring van Annie (67 jaar)

“Een geweldig apparaat. Ik kan sporten en bewegen zonder mijn benen zwaar te belasten, en heb toch goede resultaten. En mijn man gebruikt de powerplate voor zijn rugklachten en om zijn spieren te ontspannen. Het is bij ons thuis dus een veelgebruikt apparaat, met uitstekende resultaten.”

Ben je benieuwd? Koop dan je eigen powerplate voor thuis, en ervaar de voordelen zelf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan deze tags gebruiken HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>